Levering

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden naar keuze via Bpost met tracking en aflevering zonder handtekening.  Of via Mondial Relay met tracking en aflevering in afgiftepunt zonder handtekening.  Als u de voorkeur geeft aan verzending met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen. Enveloppe post wordt zonder tracking verzonden op verzoek en risico van de koper.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. De vervoerskosten zijn afhankelijk van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden. In het kader van een minimale impact op het milieu werken wij enkel met hergebruikte verzenddozen.

Retourzendingen

Voor elke retourzending altijd eerst met ons contact opnemen, dit binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket. Een retourformulier zal u dan toegestuurd worden per mail en de te volgen stappen worden samen besproken. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de koper. Let u op,  niet alle produkten vallen onder het retourrecht. Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met de klantendienst.