Voor wolvezels om te spinnen of te vilten, en wollen creaties bent u bij ons op het juiste adres.

         Hier vind u een groot deel van mijn assortiment wolprodukten. Bijna alles is door mijzelf vervaardigd vanaf de ruwe wol van het schaap, de alpaga en de angora geit. Ook een aantal van de gereedschappen om de wol te bewerken die ik hier aanbied zijn door mijzelf vervaardigd. Tevens ben ik dealer van Louët.

         Met ruim 40 jaar ervaring in de wol werk ik dagelijks nog steeds met veel passie en plezier, en ben ik een eeuwige leerling. Altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden, nieuwe technieken en dus nieuwe creaties. Mede daarom dat mijn assortiment blijvend in ontwikkeling blijft. Het loont om regelmatig terug te komen om de laatste nieuwe produkten te ontdekken.

         Het verwerken van de wol doe ik op een ecologisch verantwoorde manier, met een minimum aan vervuiling voor het milieu. Zo verf ik bijvoorbeeld niet met behulp van zware metalen. En ook het wassen van de wol is met een zachte detergent en bronwater. Heerlijk om zo mooi om te gaan met de natuur, ons milieu zo veel mogelijk te sparen en toch een natuurlijk en warm product te kunnen maken.

         Met evenveel passie geef ik cursussen in alle facetten van het bewerken van de wol. In mijn atelier in het midden van de bossen van de Belgische Ardennen, echt midden in de natuur zijn jullie welkom. In de winter bij een gezellig houtvuur in het chalet, en in de zomer op het terras, omringd door het bos waar de talrijke vogeltjes zingen.

         Zo gebruik ik voor het verzenden van pakketjes uitsluitend herbruikte kartonnen dozen, want deze zijn nog prima om nog een keer met de post te reizen. Geen nieuwe impact op het milieu, en geen kosten voor u als klant voor dure verpakkingen.

         Veel plezier bij het winkelen, Debby van der Heijden. Les Laines de Debby.