Hallo, ik ben Debby.

Al meer dan dertig jaar ben ik gepassionneerd door de wol. Geinspireerd door mijn tante ben ik aan de slag gegaan. Als tiener spon ik al op een spinnewiel en op een spintol.
Van mijn handgesponnen wol haak en brei ik leuke truien, sjaals mutsen en wanten. Later ben ik ook wol gaan vilten. Sinds een paar jaar spin ik ook de wol van alpacas.

Omdat ik het zo leuk vind om met wol te werken ben ik 'Les Laines de Debby' begonnen. Graag geef ik demonstraties van het oude ambacht wolbewerken, en ook moderne varianten als artyarn.

Zie je mooie wol of creaties die je zou willen hebben? Stuur me dan even een mailtje. Je vindt mij ook op een aantal markten en evenementen. Daarnaast kan je tijdens de workshops ook wol of creaties kopen.

Regelmatig is er een gezellige spindag in ons naastgelegen chalet Le Vieux Sapin, verscholen in de prachtige bossen van de Belgische Ardennen, tussen La Gleize en Spa. De workshops zijn ook in het chalet.

Ik hoop dat ik je nieuwsgierig gemaakt heb en dat je op onderzoek uit gaat over de hele site. Mocht je op facebook zijn, mag je mijn pagina een like geven om ook daar op de hoogte te blijven van al mijn activiteiten.
Je kan je ook inschrijven op de nieuwsbrief via de contact-pagina.

Vriendelijke groeten, Debby.